Wij zijn op zoek naar mensen met een breed scala aan vaardigheden om de ontwikkeling van de website te ondersteunen – van mensen met kennis van web development, tot mensen die ideeën, artikelen, verhalen, cartoons of grafische ontwerpen willen bijdragen of willen helpen vertalen. Wij zoeken mensen die mee willen helpen om de toegankelijkheid van de informatie op de site te verbeteren. Dus er is veel te doen en tal van mogelijkheden om mee te doen. Onderstaand een uitgebreidere beschrijving van wat we nodig hebben:

Basisrechten

Voor wat betreft de inhoud van BasicRights Nederland kun je helpen de informatie up to date te houden en uit te breiden en om de contactgegevens van organisaties die diensten verlenen aan ongedocumenteerden uit te breiden en te categoriseren.

Website en grafische vormgeving

Help ons bij het verbeteren van de look en feel van de site voor een scala van apparaten. We willen toegankelijk zijn voor mensen met mobiele telefoons, tablets en pc’s en zoeken naar manieren om de inhoud zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen snel de informatie vindt die hij nodig heeft en ook langer op de site blijft om te ontdekken wat de site verder te bieden heeft.

Meedoen

Heeft u een perspectief op ongedocumenteerden of werkt u in het systeem of ondersteunt u mensen zonder papieren? We zijn op zoek naar medewerkers die hun ervaringen en perspectieven willen delen. Een bijdrage kan varieren vanuit een foto, een artikel of een cartoon. We willen een breed scala aan media gebruiken om het profiel van ongedocumenteerden te verhogen, de werking van het systeem uit te leggen en bieden een platform voor kwesties die belangrijk zijn om het leven van de mensen zonder papieren daadwerkelijk te verbeteren.

Ideeën

We willen verbeteren en de beste manier om dat te doen is te luisteren naar ideeën en kritiek. Dus als je ideeën hebt, houd je niet in. Deel ze met ons zodat we de site kunnen verbeteren en uitbreiden.

Dus als je wilt meedoen, gebruik het formulier hieronder en neem contact met ons op: